Ruben de Roo

Bravo50

Hallo allemaal.

Mijn naam is Ruben de Roo. In juli 2023 mocht ik mijn diploma als psychomotorisch therapeut in ontvangst nemen na gestudeerd te hebben aan de hogeschool Windesheim te Zwolle. Dit heeft ertoe geleid dat ik sinds december 2023 psychomotorisch therapeut ben bij Bavo PMT Achterhoek.

Ik ben een geboren en getogen Apeldoorner, hier woon ik al mijn hele leven met veel plezier. Ik ben hier al jaren lid van een van de plaatselijke voetbalverenigingen, voetbal is echt mijn nummer één sport. Daarnaast ben ik fan van het beoefenen en bekijken van veel andere sporten en een enorme spelletjes fanaat. Dit is ook één van de redenen dat ik heb gekozen om psychomotorische therapie te gaan studeren. Hierbij koppel ik mijn grote passie voor bewegen aan het helpen van mensen wat ik ook erg graag doe.

Wanneer je bij mij bij PMT komt staat het opdoen van succeservaringen op één. Ik geloof dat het hebben en vieren van successen met elkaar leidt tot resultaten in de behandeling. Hierbij is ook onderling vertrouwen erg belangrijk. Ik focus daarom graag op het onderlinge vertrouwen zodat wij van elkaar op aan kunnen. Door middel van bewegen, successen en vertrouwen probeer ik ons beiden te laten groeien. Door dit groeien kunnen wij samen tot mooie resultaten komen in de behandeling.

Tel: 06 29292115

Mail: ruben.bravo@ghc-oostgelre.nl