Onze locaties

Bravo PMT Achterhoek maakt gebruik van diverse sport- en speelzalen voor de psychomotorische therapie. Onze visie is dat onze zorg o.a. laagdrempelig en bereikbaar moet zijn in een veilige en plezierige omgeving. De zalen zijn uniek in thema’s en dragen op diverse manieren bij aan het beantwoorden van de hulpvraag van het kind/de jongere. Mocht iemand niet in de gelegenheid zijn op één van onze locaties te komen, denken wij graag mee. Waar nodig bieden we PMT op locatie aan, bijv. op school.

Thumbnail Gymbox logo
Bravo PMT Achterhoek

Gymbox

De Gymbox is een stoere, geborgen ruimte die uitnodigt om in beweging te komen. Er zijn diverse sport- en spelmaterialen ter beschikking voor de PMT. Het thema van de zaal is “sport” en dit is terug te zien aan de bokszakken, de basket, diverse sportspullen. Kinderen en jongeren kunnen vrij bewegen, in hun kracht staan en dit ook ervaren.

De Gymbox is gevestigd aan de Mercatorstraat 44, te Lichtenvoorde.

Thumbnail Fun Box logo
Bravo PMT Achterhoek

Funbox

De Funbox is een rustige, speelse ruimte waar ontspanning op allerlei manieren mogelijk is. Een onderdeel van onze nieuwe Funbox is de X-Wall. De X-Wall is een interactieve muur die uitnodigt om in beweging te komen. De sportopdrachten en games sluiten aan bij de belevingswereld van veel kinderen en jongeren en worden ingezet binnen de PMT. Hierdoor kan op een andere, uitdagende manier geoefend worden met de leerdoelen. Plezier maken is hierbij een belangrijk onderdeel. Het thema van de zaal is “fun” en dit blijkt uit de interactieve muur, vele kleuren, chillplek en diverse sport- en spelmaterialen.

De Funbox is gevestigd aan de Mercatorstraat 44, te Lichtenvoorde.

20220203 135549 min
Basisschool de Borckeshof

Speelzaal

De speelzaal is een rustige ruimte waarin voldoende beweegmogelijkheden zijn voor de kinderen en jongeren uit omgeving Dinxperlo. De PMT wordt gegeven m.b.v. diverse sport- en spelmaterialen. Ook is er de mogelijkheid om buiten op het schoolplein te oefenen met de hulpvraag. PMT is op deze plek binnen én buiten mogelijk.

De speelzaal in basisschool de Borckeshof is gevestigd aan de Terborgseweg 25, te Breedenbroek.

LES 6230 1
Speciaal Basis Onderwijs nieuwHessen

Gymzaal

De gymzaal is een ruimte waar kinderen actief kunnen sporten, er veel sportfaciliteiten zijn maar waar ook rustig gespeeld en ontdekt kan worden. Dankzij deze mogelijkheden kan tijdens de PMT op diverse manieren geoefend worden met de hulpvraag van het kind/de jongere.

De gymzaal in SBO nieuwHessen is gevestigd aan de Hessenweg 4, te Aalten.