Bauke Kuijpers

Bravo Feb24 2

Mijn naam is Bauke Kuijpers en sinds april 2023 ben ik werkzaam als psychomotorisch therapeut bij Bravo PMT Achterhoek. Als je mij spreekt zal je waarschijnlijk aan mijn accent horen dat ik uit Brabant kom want daar ben ik geboren en getogen. Ondertussen woon ik alweer een paar maanden in de Achterhoek.

Ik ben heel blij dat ook ik een bijdrage mag leveren aan het doel van Bravo namelijk: het laagdrempelig aanbieden van Psychomotorische Therapie (PMT) in de Achterhoek. Ik vind het mooi dat je met PMT door de inzet van verschillende sport- en spelactiviteiten inzicht kunt creëren in je manier van denken, voelen en handelen. Mijn doel is om in de PMT-zaal een veilige sfeer te creëren waarin er ruimte is voor jouw plezier en het veilig is om te experimenteren met ander/nieuw gedrag. Mijn manier van werken is open en met een goede dosis humor op zijn tijd.

In mijn vrije tijd bevind ik mezelf het liefst in een sociale setting met veel gezelligheid om mij heen. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om creatief bezig te zijn. Vroeger heb ik verschillende teamsporten beoefend, maar momenteel train ik voornamelijk in de sportschool. Des te
leuker vind ik het om tijdens de PMT samen met jouw als cliënt in beweging te komen door middel van allerlei verschillende sport- en spelactiviteiten.

Tel: 0681970525

Mail: bauke.bravo@ghc-oostgelre.nl