Anne van de Kracht

Bravo Feb24 6

In juli 2021 ben ik, Anne van de Kracht, afgestudeerd van de opleiding Psychomotorische Therapie (HAN). Ik woon in Nijmegen, maar ben opgegroeid in de Achterhoek. In mijn vrije tijd beweeg ik graag in de vorm van wandelen, paardrijden of fitness.

Tijdens mijn eindstage heb ik ontdekt dat het werken met kinderen en jongeren mij energie geeft. Afstemmen op de belevingswereld en van daaruit het ontwikkelproces kunnen ondersteunen, is wat ik vanuit mijn vakgebied graag doe.

Zelf ben ik een oplossingsgericht persoon. Ik geloof dat voor datgene waar iemand tegenaan loopt altijd een oplossing te vinden is. Vooral samen op zoek gaan naar die oplossing en ontdekken wat (niet) werkt, vind ik erg belangrijk.

Lichaamsbewustwording en beweging zijn de rode draad binnen de psychomotorische therapie. Plezier maken met de kinderen/jongeren staat bij mij op de eerste plaats. Dit is een belangrijke basis om tot leren te kunnen komen. Binnen de PMT gaan we spelenderwijs, ontdekkend, reflecterend en oplossingsgericht te werk.

Sinds november 2021 ben ik met veel plezier werkzaam bij Bravo PMT Achterhoek.

Tel: 0643885657

Mail: anne.bravo@ghc-oostgelre.nl