Miron Besten

Bravo4

Hallo allemaal,

Ik ben Miron Besten en ben sinds juni 2024 werkzaam als psychomotorisch therapeut bij Bravo PMT. Ik ben opgegroeid in Salland (Overijssel), maar woon tegenwoordig in de mooie Achterhoek. In mijn vrije tijd wandel en volleybal ik graag en speel ik fanatiek spelletjes.

Zelf ben ik iemand die graag de afstemming met de ander zoekt. Door af te stemmen op de belevingswereld van de ander, kan je dezelfde taal gaan praten. Ik vind het belangrijk dat iemand op zijn gemak is, omdat ik ervan overtuigd ben dat op deze manier iemand het beste nieuw gedrag kan aanleren. Zolang iemand op zijn/haar gemak is en je een goede onderlinge vertrouwensband hebt, durft iemand meer te zeggen. Eerlijkheid heb ik dan ook hoog in het vaandel staan tijdens de behandeling, maar een grapje tussendoor moet ook zeker kunnen!

Daarnaast ben ik oplossingsgericht ingesteld, waarbij ik graag met iemand meedenk wat een geschikte oplossing kan zijn. Soms kan dit namelijk lastig zijn om zelf te bedenken, dus ik vorm tijdens de behandeling graag een team, zodat je het niet allemaal zelf hoeft te doen.

Tel: 0613700635

Mail: miron.bravo@ghc-oostgelre.nl